Ga naar de inhoud

Congresweek Gezond leven, leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend! 6-13 november 2024

02 augustus 2024

Op jonge leeftijd bewuste en gezonde keuzes leren maken; daar zetten we ons voor in! Hoe zorgen we ervoor dat een gezonde leefstijl in elke kinderopvangorganisatie en elke school vanzelfsprekend wordt? En wat kun jij doen om daaraan bij te dragen? Deze vragen en meer staan centraal tijdens de congresweek 'Gezond leven, leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend!' van 6 t/m 13 november 2024. Deze week wordt georganiseerd door Gezonde Kinderopvang en Gezonde School. Je bent van harte welkom!

De congresweek bestaat uit twee delen. We trappen gezamenlijk af in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op woensdagmiddag 6 november (13.00 - 17.00 uur). Tijdens deze middag ontmoet je collega’s en andere professionals die net als jij gezondheid van kinderen en jongeren belangrijk vinden. Er zijn interessante sprekers en masterclasses waar je écht wat van opsteekt. Van dinsdag 7 t/m woensdag 16 november volgt het tweede deel van de congresweek met online webinars waarin je samen met experts de diepte ingaat.

Na de zomer volgt het inhoudelijke programma en de mogelijkheid om je aan te melden. Deel nu alvast je interesse met de organisatie voor de congresweek. Laat weten of je erbij bent: Reserveer 6 november in je agenda.